شاخصه‌هایی از استارت‌آپ‌ها و موسسان‌شان که ضامن موفقیت آن‌ها در آینده است؛ از زبان پل گراهام می‌شنوید

دنیای استارت‌آپ‌ها پر از اشخاصی است که می‌توان با تمام وجود دوست‌شان داشت. از نابغه‌ی قرن، ایلان ماسک گرفته تا ریچارد برانسون و… همگی دارای شخصیت‌هایی هستند که به سختی در جاهای دیگر می‌توان یافت.

اگر با من موافق هستید، ادامه‌ی این متن را بخوانید، زیرا علاوه بر این‌که می‌خواهیم راجع به ویژگی‌های شخصیتی کارآفرینان و موسسان برتر استارت‌آپ‌های جهان صحبت کنیم، این سخنان را از زبان یکی از بهترین‌های دنیای استارت‌آپ‌ها یعنی پل گراهام بیان می‌کنیم.

پل گراهامِ ۵۵ ساله، بیشتر وقت خود را در وای کامبینیتور صرف سرمایه‌گذاری استارت‌آپ‌ها صرف کرده است. وی معتقد است همان‌طور که یک مجری پتانسیل تبدیل شدن به یک مجریِ خوب را در یک شخص دیگر تشخیص می‌دهد، او هم قادر است کارآفرینان موفق آینده را شناسایی کند.

حدود ۷ سال پیش، پل گراهام در مصاحبه‌ای، برخی از شاخصه‌های استارت‌آپ‌ها را که آن‌ها در وای کامبینیتور مورد بررسی قرار می‌دهد و سپس تصمیم به سرمایه‌گذاری می‌گیرند، عنوان کرد. ویدیوی زیر را تماشا کنید.

در این ویدیو پل گراهام عنوان کرد که آن‌ها در وای کامبینیتور بیش از ایده و نوع بیزنس، به ویژگی‌های شخصیتی بنیان‌گذار استارت‌آپ توجه می‌کنند. بنیانگذارانی که ویژگی‌های ذیل را داشته باشند، از شانس بیشتری برای سرمایه‌گذاری برخوردارند.

  • عزم و اراده
  • انعطاف‌پذیری
  • ابتکار و قدرت تصور
  • شیطنت
  • دوستی

چند ماه پیش، تک‌کرانچ مصاحبه‌ی دیگری با پل گراهام ترتیب داد و پل مجددا بر این ویژگی‌ها تاکید کرد.

او گفت: من هم‌چنان بر این عقیده هستم که عزم و اراده‌ی موسسان استارت‌آپ‌ها خیلی مهم‌تر از هوش آن‌هاست. چرا که اگر شما فرد باهوشی باشید، ولی انگیزه‌ و اراده‌ی لازم برای اجرای استارت‌آپ‌تان را نداشته باشید، هوشمندی شما به هیچ دردی نخواهد خورد. اما اگر فرد بااراده‌ای باشید، ولی از هوش کمی برخوردار باشید، در حداقل‌ترین حالت یک کسب‌وکار معمولی خواهید داشت و باز هم شانس این را دارید که ثروتمند شوید.

او موارد زیر را نیز به گفته‌های خود در گذشته افزود:

پل هم‌چنین افزود، شاید شما فکر کنید که روحیه‌ی رقابتی از ویژگی‌های اصلی یک بنیانگذار است، با این حال، داده‌های مجموعه‌ی وای کامبینیتور نشان می‎دهد که تنها یک شرکت از ۱۹۰۰ شرکت موجود به دلیل رقبا از میدان به در شده است.

پل به دانش‌آموزان و دانشجویان پیشنهاد می‌کند برای راه‌اندازی استارت‌آپ خود عجله نکنند. او گفت، اگرچه وای کامبینیتور بر روی ایده‌های نوجوانان نیز سرمایه‌گذاری می‌کند، اما این موضوع به هیچ وجه بدین معنا نیست که ما نوجوانان را برای راه‌اندازی استارت‌آپ‌شان تشویق می‌کنیم. هنگامی که شما دانش‌آموز و یا حتی دانشجو هستید، بهتر است که زمان باارزش خود را صرف اکتشاف و شناخت دنیای اطراف خود کنید. من معتقدم در پیدا کردن زمان مناسب برای شروع کسب‌وکارتان باید دقت کنید.

Posted by
عارفه رهبری

دانشجوی کارشناسی فناوری اطلاعات هستم و عضوی از تیم بازاریابی محتوایی گراف. علاقه شدیدی به تکنولوژی و نویسندگی دارم که منو به سمت حوزه تولید محتوا سوق داده است.

3 دیدگاه

  1. جالب و اموزنده

  2. سلام بخدا ایران نخبه هایی زیادی داره و کمترین امکانات بهترین ایده ها برای جوانان ماست ولی فقط اراده و پشت کار کافری ندارند

  3. مطلب بسیار مفیدی بود. به عنوان بنیانگذار چند استارت آپ جدید برای من به شخصه جالب بود. امیدوارم موفق تر باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *