در این مقاله چند راهکار ساده برای رسیدن به پاسخ سوال چگونه محصول خود را بفروشیم را مرور میکنیم.
امیدوارم از این عنوان تکراریِ چگونه محصول خود را بفروشیم دلزده نشوید، چرا که انقدر در این رابطه مطالب نوشته شده است و اینفوگرافیکها ترجمه و طراحی شده است که نوشتن دوباره از آن یک ریسک یا کار بیهودهای تلقی خواهد شد.
اینکه بگوییم این پست متفاوت از همهی نوشتهها در این موضوع است فقط یک جملهی فریب دهنده برای نگه داشتن مخاطب و قلقلک آن برای کلیک بر روی گزینهی (بیشتر…) است.
واقعیت این است که این پست هم مثل دیگر نوشتهها در این موضوع، قصد کمک کردن و راهنمایی دارد، فقط شاید کمی در لحن و بیان متفاوت و جذابتر باشد. پس حالا وقت دانستنِ چگونه محصول خود را فروختن است.
از روشهای پرداخت معتبر استفاده کنید.
مشتریان بر اساس حس اعتماد از شما خرید میکنند. استفاده از روشهای پرداخت امن و مطمئنی که امکان عودت وجه در آن وجود دارد (اصطلاحا ضمانت پرداخت دارند) موجب افزایش این اعتماد میشود. استفاده از درگاه پرداخت وب سایت و یا لینک پرداخت به جای روش کارت به کارت کردن از جمله همین روشهای افزایش حس اعتماد در خریداران است.
به مشتری اجازه دهید به شما اعتماد کند.
برای اینکه بدانیم چگونه محصول خود را بفروشیم، باید بدانیم که اعتماد مهمترین عامل فروش است. بارها پیش آمده است که وارد مغازهای شدهام، وسیلهی مورد نیاز و باب میلم را هم انتخاب کردهام اما در آخر به علت اعتماد نکردن به فروشنده، از خرید آن منصرف شدهام.
همین موضوع در خریدهای اینترنتی هم به وفور برای من پیش آمده است، خرید بلیط قطار و هواپیما، بازی و فیلم، وسیله تزئینی و خیلی چیزهای دیگر، همهی اینها را نخریدهام فقط به این علت که به وبسایت فروشنده اعتماد نکردهام.
کمی طراحی شفاف و حداقل داشتن نماد اعتماد الکترونیک، باعث ایجاد یک اعتماد نسبی خواهد شد، همچنین دریافت پول به صورت نقدی هنگام تحویل محصول.
۹۰٪ از زمان را به صحبتهای مشتری اختصاص دهید.
یک وقتهایی فروشنده آنقدر از یک محصول تعریف میکرد و حرف میزد که فکر میکردم برای مثال این فقط یک تیشرت نیست، جلیقهی ضد گلوله است 🙂
گفتگوی دو طرفه داشتن خوب است نه اینکه مشتری فقط شنونده باشد. در وبسایتها و فروشگاههای خود بخشی برای ارسال نظر، حتماً در نظر بگیرید.
در مورد خود و محصول خود، شفافسازی کنید.
همهی ما دوست داریم بدانیم از کی و کجا خرید میکنیم، یعنی همان اعتماد نسبی. یک تعریف ساده و چند خط توضیح درباره خودمان میشود همان شفافسازی.
زیره به کرمان نبرید!
خود این عبارت ۴ کلمهایِ باحال بیانگر همه چیز هست و قَدِ ۴ پاراگراف در خودش مفهوم و محتوا دارد. پس زیره به کرمان نبریم 🙂
به مشتریان خود زمان بدهید تا تصمیمگیری کنند.
یکهو جواب نه شنیدن یا کلیک نکردن روی گزینهی خرید، ضدحال بدی هست. کمی صبوری و ایجاد فضای تصمیمگیری برای مشتری یعنی جواب بله شنیدن و کلیک شدنِ گزینهی خرید.
پاسخ به سوالات خریدار به جای متقاعد کردن او، فرصت تصمیمگری درست برای او ایجاد میکند.
زمانی که محصول خود را تلفنی میفروشید، بایستید.
تلفن صحبت کردن آداب خاص خود را دارد، حالا چه برسد به اینکه بخواهیم تلفنی محصول خود را هم بفروشیم. ایستاده تلفن حرف زدن نوعی اشتیاق و آمادگی در فرد ایجاد میکند و مسلطتر میتوانید محصول خود را بفروشید.
تا آخرین نفس پیگیر باشید.
فروش رفتن محصول اتمام کار نیست، تازه شروع ماجراست! تا رسیدن محصول به دست خریدار پیگیر باشید. این پیگیر بودن یعنی ایجاد حس رضایت در مشتری و شانس خرید دوباره از شما.
خوشبین باشید، نه واقعگرا!
واقعبین بودن یعنی محصول من یا فروش میرود یا نه، اما خوشبین بودن یعنی محصول من فروش میرود یا سعی میکنم برای فروش آن.
همهی راهها را طی کنید تا یک جواب مثبت بگیرید.
منظور از همهی راهها یعنی همین مواردی که گفته شد و موارد مشابه و توصیههای دیگر. مطمئناً هر کدام از این توصیهها میتواند به شما یک جواب مثبت هدیه بدهد و در نهایت خود شما بتوانید به این سوال پاسخ دهید که چگونه میتوانیم محصول خود را بفروشیم.
مطالبتان در مورد چگونه محصول خود را بفروشیم بسیار عالی و آموزنده بود
http://sanatesakhteman.ir/
ممنون.
با سلام ممنون از اینکه مطالب خوب در اختیار بازدیدکنندگان سایت قرار می دهید
اما اگر مطالب را ساده سازی نمایید خیلی بهتر است مثلا زیره به کرمان بردن هرکسی یک تعبیری دارد وشما کاش شفا تر می گفتید ممنون از سایت خوب شما
سلام جناب ناصری عزیز 🙂
تمام سعی ما در همین راستا هست مخصوصا مطالب حوزه پرداخت و فینتک که باید سادهسازی بشن برای درک بهتر. چشم سعی میکنیم بهتر باشیم 🙂
فیلم های اصلی آموزش های استفاده از افزون های ازمایشگاه و … در دسته آموزشتون نبود
من بازرم فیلم ها را در سایتم؟
http://www.webyar.net
بسیار خوب بود
خیلی جالب بود
عالی، دستتون در نکنه
متاسفم بحال عموم مردم خوشبینیم حدی داره
مطالبتون خوب بود وبه دردمن خیلی خورد
ممنونم از راهنمایی هاتون?
ایول داش،باعث شد معنی اون مثل زیره کرمان سرچ کنم و یاد بگیرم.اون دوستمونم با کوچکترین تلاش میفهمید که منضور مثل یعنی اگه ساندویچ میفروشین نرید توی رستوران یا توی فست فودی بفروشین یا اگه شن میخوای بفروشی نرو عربستان چون اونجا مهد شنزارو بیابونه. و یک چیز دیگه ای ام که من اضاف کنم اینه که اقا شغل بازاریابی توی ایران الان شده شغل سواستفاده گرا..بازاریابان عزیز هواستون باشه مورد سواستفاده قرار نگیرین…یا بنظر من دور این شغلو خط بکشین تو ایران بای بوس
سلام من کارم تولید درب و پنجره آلومینیمی هست بهترین راه برای فروش بصورت عمده چی میتونه برای کارم باشه
من یک موخترع هستم که دستگاه تست دوام محصولات لاستیک را برای اولین بار در ایران ساختم و نمی دانم چگونه باید آن را بفروشم.
بسیار عالی
دوستان میتونید جهت فروش محصولات تون ، افزایش بازدید سایت تون به سایت آگهی سازه مراجعه کنین و با ثبت آگهی در این وب سایت یک بک لینک دائمی نیز دریافت کنید.
https://agahisazeh.com
موفق باشید