با بیشتر شدن امکانات وب دولوپمنت و پیشرفت هوش مصنوعی، ابزارهای زیادی در اختیار صاحبان کسب و کار قرار گرفتند تا کارشان را راحتتر کنند. حالا با ابزارهای خودکار میشود در زمان کمتری یک محصول را معرفی کرد، آن را فروخت و حتی برای مارکتینگش برنامهریزی کرد. یکی از این ابزارهای مفید «فروشگاه ساز» است، ابزاری برای ساختن یک فروشگاه اینترنتی و شروع کار. حتی مبتدیترین افراد هم میتوانند با صرف کمی وقت، با آن کار کنند. در این مطلب ده تا از بهترین فروشگاه ساز ایرانی را با هم بررسی میکنیم.
فروشگاه ساز چیست؟
همانطور که گفتیم، فروشگاه ساز یک «ابزار فنی» برای صاحبان کسب و کار است. اما این ابزار چطور کار میکند؟
فروشگاه ساز نوعی نرمافزار سازنده وب سایت اینترنتی است که اجزای بزرگ و کوچک، و فرایندهای متفاوتی دارد. هر فروشگاه ساز یک «محیط» یا پنل به شما ارائه میدهد که بسیار ساده و قابل درک طراحی شده، تا با هر سطح توانایی فنی و برنامهنویسی بتوانید از آن استفاده کنید.
امکاناتی که این نرمافزار (بر بستر وب) به شما ارائه میدهد با توجه به نوع فروشگاه ساز متفاوت است، مثلا مدیریت موجودی، حذف و اضافه کردن محصولات، پنل مدیریت مالی و پرداختها، تاریخچه سفارش و… از امکانات دیفالت یک نرمافزار فروشگاه سازند. بعضی از فروشگاه سازها قابلیت CRM (مدیریت مشتریان)، مارکتینگ و حتی پلنهای مختلف تبلیغاتی را هم در اختیار شما میگذارند.
مزایای فروشگاه ساز چیست؟
همانطور که گفتیم، اولین و مهمترین مزیت یک فروشگاه ساز برای صاحب یک کسب و کار، انجام مستقیم کارهاست. فروشگاه ساز به شما اجازه میدهد که خودتان یک سایت فروش طراحی کنید، به سلیقه خودتان دیزاین کنید و مستقیما به خریدها و پرداختها دسترسی داشته باشید. اینها، بعضی از مزایای فروشگاه ساز هستند:
- حذف واسطه بین صاحب کسب و کار و مشتری (تیم برنامهنویسی)
- امکان شخصیسازی ظاهر سایت با توجه به سلیقه و هویت کسب و کار
- هزینه کمتر راهاندازی (نسبت به طراحی سایت)
- امکان توسعهپذیری
چرا باید از فروشگاه ساز استفاده کنیم؟
اگر در ابتدای مسیر کسب و کارتان هستید، فروشگاه ساز مزیتهای زیادی برای شما خواهد داشت. مثلا این که نیازی به یک تیم کامل برای اجرا و مدیریت آن ندارید. شما میتوانید به تنهایی (و نهایتا با یک تماس با پشتیبانی) کارهای فروشگاه آنلاین خود را مدیریت کرده و در آن محصول بفروشید. همچنین با تغییر قیمتها یا ناموجود شدن بعضی از آنها، خیلی سریع تغییرات را در سایتتان اعمال کنید.
8 فروشگاه ساز برتر ایران
بهترین فروشگاه ساز ایرانی برای من کدام است؟ پاسخ این سوال، به ویژگیهای کسبوکار شما و البته مرحلهای که در آن هستید بستگی دارد. در این قسمت چند فروشگاه ساز برتر ایرانی را با هم بررسی میکنیم، تا با توجه به امتیازات هرکدام، تصمیم بگیرید که بهترین برای شما کدام است.
1.فروشگاه ساز زرین اکسپرس
فروشگاهساز زریناکسپرس برای کلیهی کسب و کارهای ارائه کنندهی محصولات فیزیکی مانند انواع کالا و سایر اقلام مصرفی، یک گزینهی سودآور و کاربردی به شمار میرود. فروش بدون قید و شرط کالا و خدمات با فروشگاه ساز زریناکسپرس، بهراحتی میتوانید تمامی محصولات فیزیکی خود را جهت معرفی و فروش، به مشتریانتان عرضه کنید. در واقع با زریناکسپرس، هر محصول میتواند ویژگیها و قیمتهای متفاوتی داشته باشد، بنابراین مشتریان شما به سادگی میتوانند با قابلیت جستجو بر اساس دستهبندی، فیلترینگ، قیمت کالا و خدمات و …، محصول موردنظر خود را پیدا کند.
زرین اکسپرس با ارائه درگاه پرداخت زرین پال و همچنین با داشتن نماد اعتماد الکترونیکی و پشتیبانی همه جانبه توانسته اعتماد بسیاری از کسب و کار ها آنلاین را نسبت به خود جلب کند.با استفاده از قابلیتهای کاربردی و آسان زریناکسپرس، تنها در چند دقیقه فروشگاه آنلاین خود را بسازید و فرآیند فروش محصولات خود را در بستر شبکههای اجتماعی ماننداینستاگرام و تلگرام، هوشمندسازی و مدیریت کنید.
از جمله ویژگی های فروشگاه ساز زرین اکسپرس می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- درگاه پرداخت اینترنتی اختصاصی
- عدم نیاز به دانش فنی
- راهاندازی فروشگاه بصورت رایگان
- تسویه حساب 24 ساعته
- مدیریت محصولات
- دستهبندی محصولات
- مدیریت سفارشات ثبت شده
- مدیریت امور مالی
- اینماد رایگان
- امکان اتصال فروشگاه به ترب
- امکان ایجاد گالری عکس برای محصولات
- اتصال به دامنه اختصاصی
- پشتیبانی آنلاین
- اتصال به ابزارهای آنالیز سایت مانند آنالتیکس
2.فروشگاه ساز سازیتو
این فروشگاه ساز، یکی از معروفترینها در ایران است. سازیتو ادعا دارد که با یک دوره آزمایشی ۱۴ روزه و رایگان، این امکان را به کاربر میدهد که ویژگی های آن را کاملا بررسی و بعد پرداخت کنند. همچنین در این فروشگاه ساز، هیچ محدودیتی برای پهنای باند و میران ترافیک فروشگاه شما وجود ندارد.
از جمله ویژگی های فروشگاه ساز سازیتو می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- عدم نیاز به دانش فنی
- اتصال درگاه مستقیم وغیر مستقیم شخصی
- قابلیت انتخاب از پوستههای متنوع
- امکان شخصیسازی تمامی صفحات وبسایت
- امکان فروش انواع فایل، محصولات فیزیکی و خدمات
- امکان ایجاد دستهبندی برای محصولات
- امکان ارائه کد تخفیف به مشتریان
3.فروشگاه ساز پرتال
بهترین فروشگاه ساز ایرانی برای افرادی که میخواهند تا انتهای مسیر، با قیمتهای مناسب و اقتصادی پیش بروند. قیمت پکیجهای این فروشگاه ساز از حدود ۴۰۰ هزار تومان شروع میشود. پشتیبانی ۲۴ ساعته و امکانات بازاریابی محتوایی، از دیگر فیچرهای پرتال هستند.
از جمله ویژگی های فروشگاه ساز پرتال می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- مدیریت سفارشها
- ایجاد کوپنهای تخفیف
- درگاه پرداخت ارزی و ریالی
- کیف پول اختصاصی
- امکان ارسال تیکت توسط کاربر فروشگاه
- قالب های متنوع با قابلیت انعطاف پذیری بالا
- دامنه اختصاصی و هاست رایگان
- امکان ایجاد فروشگاه فیزیکی، فایل و خدماتی
- پشتیبانی دائم و رایگان
- 7 روز تست رایگان
4. فروشگاه ساز کاموا
این فروشگاه ساز ادعا دارد که میتواند در تنها ۵ دقیقه، یک وبسایت کامل و حرفهای برایتان بسازد. یکی از ویژگیهای جالب کاموا این است که تعداد محصولات نامحدود در اختیار شما میگذارد. وب اپ و ربات تلگرام فروشگاهی، از دیگر فیچرهای خاص کاموا هستند.
از جمله ویژگی های فروشگاه ساز کاموا می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- سادگی و سهولت استفاده از فروشگاه ساز
- تعریف کد و کوپن تخفیف
- مدیریت سفارشات
- اتصال به سرویس ایمیل مارکتینگ
- درگاه بانکی مستقل
- دامنه شخصی
5.فروشگاه ساز ایران سرور
این شرکت یکی از قدیمیهای حوزه فروش هاست است که مدتی قبل، فروشگاه ساز ایران سرور را به خدماتش اضافه کرد. ایران سرور پکیجهای مختلفی برای نیازهای منحصر به فرد فروشندگان دارد، از جمله پکیج شخصی، شرکتی، فروشگاهی و برندینگ.
از جمله ویژگی های فروشگاه ساز ایران سرور می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- امکانات کامل فروشگاهی
- درگاه پرداخت اختصاصی
- تجربه کاربری خوب و نرخ تبدیل بهینه
- امکانات پیشرفته سئو (SEO)
- منعطف در طراحی
6.فروشگاه ساز شاپفا
این فروشگاه ساز برتر ایرانی، یکی از قدیمیترینها در فهرست ماست که از سال ۱۳۹۱ در این حوزه فعال است. هر ماه چند قالب جدید در شاپفا قرار میگیرند تا نیازهای همه کاربرها برآورده شود، و همچنین این ابزار تا ۱۴ روز امکان بازگشت کامل وجه را به مشتریان میدهد.
- سادگی و سرعت
- پشتیبانی آنلاین
- توسعه مداوم
- بهینهسازی برای موبایل
- دسترسی به API
- پرداخت آسان با ارائه درگاه های پرداخت معتبر
- ابزارهای تجزیه و تحلیل
- امنیت بالا
- قدرت انعطافپذیری(در انتخاب قالب و افزونه)
7.فروشگاه ساز سی فایو
سی فایو میگوید که تا امروز، بیش از ۲۲۱۰۰۰ وبسایت برای کاربرانش ساخته است. این حجم بالای سفارش یعنی امکانات خوب و کاربردی در این فروشگاه ساز وجود دارد. امکاناتی مثل قالبها و دیزاینهای بسیار متنوع، دامنه اختصاصی، پشتیبانی پاسخگو و البته قیمت منطقی.
از جمله ویژگی های فروشگاه ساز سی فایو می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- امنیت بالا
- نمایش در موبایل و تبلت
- سئو پذیری بالا
- تنوع زیاد پوسته ها
- سادگی استفاده
- صفحه ساز ساده و دراگ دراپ
- اتصال به سرویس گوگل آنالیتیکس
- اتصال چت آنلاین
8.فروشگاه ساز وبزی
یک فروشگاه سایز دیگر با امکان Drag & Drop، که هر کسی میتواند فروشگاهش را با آن بسازد، آن هم تنها در ده دقیقه. وبزی ادعای داشتن بهترین سرعت لود وبسایت در بین رقبا را دارد، و چیزهای دیگری مثل سئو، رمزگذاری دادههای حساس، و پروتکل امنیتی اس اس ال را هم برای ساخت بهتر وبسایت در اختیار شما میگذارد.
از جمله ویژگی های فروشگاه ساز وبزی می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- قالب های متنوع
- بهینه شده برای موبایل
- پرداخت آنلاین با درگاه های پرداخت معتبر مانند زرین پال
- جستجو با هوش مصنوعی
- کد تخفیف
- هاستینگ رایگان
- استفاده از دامنه دلخواه
- امکان اتصال چت آنلاین
- اتصال به شبکه های اجتماعی
جمع بندی
در اینجا برخی از نکات کلیدی برای انتخاب بهترین فروشگاه ساز ایرانی آورده شده است:
- نوع کسبوکار خود را در نظر بگیرید. برخی از فروشگاه سازها برای کسبوکارهای کوچک و متوسط مناسب هستند، در حالی که برخی دیگر برای کسبوکارهای بزرگتر مناسبتر هستند.
- بودجه خود را در نظر بگیرید. برخی از فروشگاه سازها رایگان هستند، در حالی که برخی دیگر هزینههای اشتراک ماهیانه یا سالیانه دارند.
- نیازهای خود را در نظر بگیرید. برخی از فروشگاه سازها امکانات و قابلیتهای بیشتری نسبت به سایرین دارند.
با توجه به این نکات، میتوانید بهترین فروشگاه ساز ایرانی را برای کسبوکار خود انتخاب کنید.
من میخوام یک فروشگاه ساز حرفه ای ۱۰۰ درصد ایرانی یا برنامه نویسی شده را معرفی کنم این فروشگاه اینترنتی قابلیت های حرفه ای دارد و در چندین وب سایت بازاریابی شبکه ای مجاز هم مورد استفاده قرار گرفته است
فروشگاه ساز وبینه
ممنون وحید جان 🙂
سلام
من یک سایت بیمه ای دارم ، میخواهم تبدیل به فروشگاهیش کنم . فروشگاه ساز های زیادی رو بررسی کردم . لطفا از امکانات خودتون بگید
با سلام
از فروشگاه سازی استفاده میکنم که به جرات میتونم بگم از لحاظ امکاناتی که در احتیار کاربرش قرار میده هیچ جیزی کم نداره
اسمش فروشگاه ساز سپهر هست
کافیه مقایسه کنید…
دست شما درد نکنه
ای کاش ی مطلب مقایسه ای بین این فروشگاه های اینترنتی هم میزاشتین
سایت ساز فروشگاه ساز سی فایو هم یک سایت ساز قدرتمند و عالی برای افرادیکه میخان از قدرت وردپرس استفاده کنن ، تمهای حرفه ای و استانداردی هم داره از پشتیبانی شون سوال کردم سایتهای ساخته شده به درگاه زرین پال متصله
با سلام ، مطلبتون خوب بود ولی االان من از سازیتو استفاده میکنم و راضی ام به خاطر توسعه کسب و کار به زودی به طور مستقل روی وردپرس کار خواهم کرد . از اینهایی هم که معرفی کردید سبد خرید پشتیبانی خوبی نداره .
اگر میخاین پشتیبانی خوبی روی وردپرس داشته باشید پیشنهاد میکنم با سی فایو see5.ir کار کنید هم مشتریان زیادی دارند وپشتیبانی ۳۶۰ درجه میدن و هم هم فروشگاه های کاستومایز قوی بر پایه ووکامرز و وردپرس طراحی کردن مثل https://noozdah.com
سلام،
ممنون از معرفیتون ولی ای کاش توضیحات جامع تری در ارتباط با هر کدوم از سرویس ها میدادین و همینطور سیستم های دیگر هم مطرح میکردین.
در حال حاضر کاموا و سازیتو به عنوان فروشگاه ساز saas به صورت اختصاصی نوشته شده اند ولی see5 از وردپرس و ووکامرس برای ایجاد وب سایت و فروشگاه استفاده می کند.
سه فروشگاه ساز معرفی شده دیگر هم برای نصب بر روی هاست است که مدت پشتیبانی آن ها محدود است.
تیم ما هم سایت ساز و فروشگاه ساز پرتال به آدرس https://www.portal.ir راه اندازی کرده و برای برنامه نویسی، توسعه و برنامه ریزی آن بیش از ۵ سال زمان گذاشته است.
پرتال برخلاف سیستم های دیگر، بیشترین زمان ممکن را برای آنالیز و بررسی صرف کرده و سعی ما بر پوشش و پشتیبانی فروشگاه هایی با تعداد محصول و فروش بالا بوده، علاوه بر این ها با استفاده از API زرین پال، به صورت خودکار وب سایت و فروشگاه به درگاه پرداخت متصل می گردد!!
باز هم ممنون از لطفتون.
باسلام
با تشکر از مطلب خوبتون
تو لیست فروشگاه سازهای ایرانی فروشگاه ساز پوپش واقعا خوب کار کرده هم از نظر پشتیبانی عالیه و هم اپلیکیشن فروشگاهی میده یه سامانه تخفیفات فوق العاده داره که واقعا این سامانه تخفیفات همه جور تخفیفی رو میشه باهش ایجاد کرد البته از زرین پال هم پشتیبانی میکنه که این خیلی مهمه . ایم لینکه صفحه فروشگاه سازشه https://poopesh.com/page/e-commerce
سلام
به این میگن فروشگاه ساز یه سر بزنید خودتوم متوجه میشید
dsd.sazito.com
با سلام
سلام به همه دوستان
تمام این سایت های پیشنهادی یک ضعف بزرگ دارن اینکه برای استفاده باید شما هزینه سایت رو پرداخت کنید حالا با بسته های متفاوت قیمتی
اما فروشگاه ساز سازیتو کلا سایت فروشگاهی رو با کلی امکانات به صورت رایگان در اختیارتون می زاره و فقط از فروشتون درصد بر می داره و اگر زمانی کارتون گرفت و سایتتون به فروش خوبی رسید می تونید نسخه حرفه ای رو از سازیتو خریداری کنید
https://germanyclass.ir
اصلا رایگان نیست اتفاقا از همه گرانتر است اگه باور ندارید امتحان کنید وقتی میخواهیم سایت رو به درگاه وصل کنیم و حرفه ای باید ماهی ۲۵۰ هزارتومن پول بدیم میشه سالی ۳میلیون
واقعا عالی بود مرسی. با آرزوی بهترین ها
سایت و مطالبتون واقعا عالیه
ممنون ازتون
موفق باشید
ممنون از مطالب مفیدتان
سپاسگزارم