در این مقاله به بررسی چند فروشگاه ساز رایگان خارجی و چند فروشگاه ساز رایگان فارسی میپردازیم.
بهاره کوهستانی از تیم همیار وردپرس هستم و قصد دارم از امروز در بلاگ زرینپال هم مطالب مناسبی را به کمک دوستان جهت افزایش سطح اطلاعات در این زمینه ارائه کنم.
در دنیای امروز بسیاری از انسان ها به سمت دنیای مجازی سوق پیدا کردهاند تا جایی که تمایل به ایجاد کسب و کار در این محیط بسیار زیاد است و اشخاص با توجه به توان و مهارت هایی که دارند دست به راهاندازی کسب و کار از نوع اینترنتی می زنند. اما نکتهای که وجود دارد این است که تمامی این افراد الزاما موفق نخواهند بود و معدود افرادی هستند که به موفقیتهای چشمگیری می رسند. به نظر شما چه تفاوتهایی بین این دستهی اندک از افراد با سایرین وجود دارد؟!
تفاوت در نوع هدف و جدیت است. چنانچه هر شخصی با جدیت و تعیین هدف درست و در نظر گرفتن نوع مهارت اقدام کند مطمئنا در جایگاه خوبی قرار خواهد گرفت. یکی از مواردی که می تواند در این مسیر حرف اول را بزند انتخاب یک فروشگاه ساز اینترنتی است! چنانچه تصمیم دارید خدمت یا محصولی را به فروش برسانید گام نخست را محکم و درست بردارید.
در مقالهی امروز قصد داریم بهترین فروشگاهسازهایی که به زبان فارسی هستند، به راحتی به درگاه پرداخت اینترنتی زرین پال متصل می شوند و و به صورت کاملا رایگان می توانید از آن ها بهره مند شوید را معرفی کنیم. اگر شما هم می خواهید فروشگاه اینترنتی خود را راه اندازی کنید به شما پیشنهاد میکنم تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید!
فروشگاه ساز ووکامرس|woocommerce
فروشگاه ساز رایگان ووکامرس از سیستم مدیریت محتوای وردپرس قدرت می گیرد و بر روی آن نصب شده و قادر است یک فروشگاه اینترنتی کامل با تمامی امکانات را مهیا کند. چنانچه با سیستم مدیریت محتوای وردپرس آشنا باشید می توانید ووکامرس را به صورت یک افزونه ی وردپرسی نصب کنید و پس از فعال سازی آن در پیشخوان وردپرس، به پیکربندی بپردازید.
شاید بهتر است بگوییم در کمتر از پنج دقیقه می توانید تمامی تنظیمات این فروشگاه ساز را انجام دهید و آن را به راحتی به درگاه های بانکی و همچنین درگاه واسطه ی زرین پال متصل کنید.
در این سیستم به راحتی می توانید هم فروش محصولات فیزیکی داشته باشید و هم به صورت مجازی فروش فایل، گیفت کارت و …. را انجام دهید.
ناگفته نماند اگر یک وبسایت سازمانی و شرکتی دارید به راحتی می توانید در کنار آن فروشگاه اینترنتی نیز راه اندازی نمایید و هیچ تداخلی بین این دو مورد به وجود نمی آید.
نکته!!! دقت کنید که قالب مورد نظر شما با ووکامرس سازگار باشد و از آن پشتیبانی کند. تقریبا می توان گفت تمامی قالب های جدید قابلیت پشتیبانی از ووکامرس را دارند.
در حال حاضر قالب های وردپرسی فراوانی برای ووکامرس طراحی شده اند که هم به صورت رایگان یافت می شوند و هم به صورت پرمیوم در مارکت های خارجی و ایرانی موجود است.
چنانچه علاقه مند به استفاده از این افزونه هستید می توانید آن را از مخزن وردپرس دریافت کنید.
ویژگی ها:
- سازگاری با سایر افزونه های وردپرسی
- بروز رسانی های منظم
- دارای قالب های فراوان فروشگاهی
- واکنش گرا
- اتصال به درگاه های خارجی و داخلی
- دارای افزونه های متعدد جهت تکمیل فروشگاه اینترنتی
- ایجاد برگه های متفاوت و مجزا در وردپرس
فروشگاه ساز Magento
مگنتو یا مجنتو نیز یکی دیگر از فروشگاه سازهای رایگان و قدرتمند است که خود یک سیستم مدیریت محتوای مستقل است که به صورت اپن سورس می باشد. در واقع می توان گفت که این فروشگاه ساز بر پایه ی Zend framework بنا شده است و امروزه بسیاری از شرکت های بزرگ مانند آدیداس، نوکیا، سامسونگ و… از این سیستم استفاده می کنند. در واقع این سیستم مدیریت محتوا برای تجارت های بزرگ مورد استفاده قرار گرفته و میزان رضایت فراوانی را به همراه داشته است.
لازم به ذکر است که این سیستم برای اتصال به درگاه ها هیچ گونه مشکلی ندارد و کاربران ایرانی نیز می توانند درگاه های بانکی و واسطه را به آن متصل کنند.زرین پال نیز افزونه ی پرداخت آنلاین مجنتو برای این سیستم را ارائه کرده است که به صورت رایگان می توانید از آن استفاده کنید.
برای استفاده از سیستم فروشگاهی مگنتو نیاز به پرداخت هزینه ندارید و به راحتی می توانید آن را از وبسایت مرجع دریافت کنید.
این سیستم فروشگاهی مرجع ایرانی نیز دارد که فروشگاه ساز را به صورت فارسی در اختیار شما قرار می دهد.
ویژگی ها:
- معماری انعطاف پذیر
- مدیریت چند فروشگاه در کنار هم
- کاربر پسند
- صورتحساب های مشخص برای بخش حسابداری فروشگاه
- پشتیبانی از تمامی زبان ها
- جذابیت در خرید
فروشگاه ساز پرستاشاپ |Prestashop
فروشگاه ساز پرستاشاپ نیز یک فروشگاه ساز رایگان است که خود یک سیستم مدیریت محتوای مستقل است که خدمات فروشگاهی ارائه می کند. عملکرد این سیستم بسیار ساده است و تقریبا می توان گفت پیچیدگی ندارد. از بارزترین ویژگی های پرستاشاپ عبارت است از:
- دارای هسته ی کد نویسی شده ی بی نقص و استاندارد
- طراحی واکنش گرا
- پنل مدیریتی آسان
- ایجاد بینهایت دسته بندی
- سبد خرید هوشمند
- اتصال به درگاه پرداخت آنلاین زرین پال با افزونه پرداخت زرین پال پرستاشاپ
این سیستم فروشگاهی به صورت رایگان در دسترس است که می توانید آن را از وبسایت مرجع دریافت کنید. همچنین پشتیبانی داخل ایران و سیستم فارسی آن نیز موجود است.
فروشگاه ساز ویرچومارت| Virtuemart
ویرچومارت فروشگاه ساز رایگانی است که به صورت یک افزونه ی قدرتمند فروش اینترنتی بر روی سیستم جوملا نصب می شود و امکان فروش اینترنتی را فراهم می کند.
جوملا خود یک سیستم مدیریت محتوای قدیمی است که بسیار قدرتمند است و فعالیت های زیادی را می توان به کمک آن انجام داد اما این افزونه ساخته شد تا برای مبحث فروش به زبان ها و واحد های پولی مختلف کار گشا باشد.
تقریبا می توان گفت با تمامی قالب های جوملا سازگاری دارد و همچنین درگاه های پرداختی را پشتیبانی می کند. همچنین می توانید از درگاه پرداخت آنلاین زرین پال نیز با استفاده از افزونه پرداخت آنلاین زرین پال برای VirtueMart Joomla در آن استفاده کنید.
ویژگی ها:
- امکان مجموعه بندی
- امکان تخصیص یک محصول به چند مجموعه
- امکان ایجاد دسته ها و زیر دسته های نامحدود
- امکان ایجاد محصولات فیزیکی و مجازی
- انبارداری محصولات
- امکان محاسبه ی قیمت و مالیات
- و…
فروشگاه ساز اپن کارت|Opencart
یکی دیگر از فروشگاه سازهای رایگان و قدرتمند، اپن کارت نام دارد که مشهور شدنش را مدیون سئوی قدرتمند و بهینه بودنش برای موتورهای جستجو می باشد. مبحث سئو برای تمامی سایت ها حرف اول را می زند اما برای یک فروشگاه اینترنتی بسیار مهم تر است و باید آن را در نظر گرفت.
این فروشگاه ساز نیز به صورت کاملا رایگان در نسخه های فارسی و انگلیسی موجود است که می توانید با مراجعه به مرجع اپن کارت از آن بهره مند شوید.
هم اکنون این سیستم فروشگاهی از فریم ورک بوت استرپ استفاده می کند و همچنین از نظر امنیتی دارای امنیت بالایی است که می توان به آن اطمینان کرد.
زرین پال برای این سیستم فروشگاهی نیز افزونه درگاه پرداخت آنلاین اپن کارت دارد که می توانید آن را به صورت رایگان دریافت نمایید.
ویژگی ها:
- چند زبانه بودن
- چند فروشگاهی بودن
- سازگاری با درگاه های پرداخت مختلف
- دارای افزونه ها و ماژول های متعدد
- امکان ارائه ی گزارشات فروش
- پرداخت در قالب مهمان
- امکان تجارت B2B (مبادلات تجاری بین دو بنگاه تجاری)
- روش حمل کالا
فروشگاه ساز رایگان فارسی
زرین اکسپرس
فروشگاهساز زریناکسپرس برای کلیهی کسب و کارهای ارائه کنندهی محصولات فیزیکی مانند انواع کالا و سایر اقلام مصرفی، یک گزینهی سودآور و کاربردی به شمار میرود. فروش بدون قید و شرط کالا و خدمات با فروشگاه ساز زریناکسپرس، بهراحتی میتوانید تمامی محصولات فیزیکی خود را جهت معرفی و فروش، به مشتریانتان عرضه کنید. در واقع با زریناکسپرس، هر محصول میتواند ویژگیها و قیمتهای متفاوتی داشته باشد، بنابراین مشتریان شما به سادگی میتوانند با قابلیت جستجو بر اساس دستهبندی، فیلترینگ، قیمت کالا و خدمات و …، محصول موردنظر خود را پیدا کند.
سازیتو
فروشگاه ساز رایگان فارسی سازیتو یکی از انواع فروشگاه سازهای رایگان فارسی است که دارای محبوبیت زیادی است. در این وبسایت پلنهای مختلفی برای ساخت فروشگاه و یا وبسایت وجود دارد. شما میتوانید با توجه به نیازمندیهایی که دارید، پلن مورد نیاز خود را انتخاب و استفاده کنید.
فروشگاه سازهای فارسی دیگری نیز وجود دارند که دارای تعرفه بسیار پایینی هستند: فروشگاه ساز کاموا، فروشگاه ساز ایران سرور و .. از جمله این فروشگاه سازها هستند.
در نتیجه…
در مقاله ی امروز سعی کردیم بهترین سیستم های فروشگاهی را از بین تعداد زیادی از فروشگاه سازهای رایگان انتخاب کنیم و در مورد خصوصیات آن ها توضیحاتی مختصر ارائه دهیم تا شما به عنوان فردی که می خواهید تجارتی را راه اندازی کنید راحت تر بتوانید انتخاب کنید و تصمیم بگیرید. در واقع قصد ما کمک به شما برای برداشتن قدم درست در ابتدای مسیر بوده! و همینطور به هرحال اگر تصمیم داشته باشید فروشگاه اینترنتی خود را به کمک فروشگاه سازهای رایگان بسازید و یا اینکه از کمک شرکت های طراحی سایت برای ساخت وبسایت شخصیسازی شده خود استفاده کنید، میتوانید به راحتی وبسایت خود را به درگاه پرداخت زرینپال متصل کنید و انتقال وجه امن و موفقی داشته باشید. برای ساخت درگاه پرداخت زرینپال میتوانید به این قسمت مراجعه کنید.
بسیار عالی و راهگشا بود
سپاس فراوان
سلام
اگه میشد از هرکدوم یه سایت مثال بزنید تا ببینیم واقعا عالی میشد.
با تشکر
سلام
ممنون از مطلب مفیدتون
مقالات تکمیلی دیگری هم در لینک زیر موجود هست که دقیقا بهترین فروشگاه ساز رایگان رو از نظر معماری تعریف شده است که لینک مفیدی هست
ممنون میشم اگر درجش بکنید:
https://webmaster98.com/cms/
سلام
من یک سایت برای فروش پروژه های معماری دارم
با توجه به توضیحات شما از ووکامرس استفاده کردم و خیلی هم راضی هستم ازش
ممنون بابت انتشار این مطلب مفید زرین پال عزیز
با سلام
دوست عزیز لطفا من را راهنمایی کنید
من یک سایت فروشگاهی میخوام درست کنم که هم بسیار زیبا باشد و هم قابلیت درج نظر مشتریان و هم قابلیت فروش محصولات خوراکی من رو بصورت وزنی یا فله ای هم داشته باشد که مثلا مشتری از چند محصول من بصورت وزنی با هم انتخاب و خرید کند ، بنظر شما کدام cms برای من بهتر و بهینه تر است و تخصصی تر ؟
سلام ممنون از مطالب مفیدتون
آیا یک فروشگاه ساز در قالب وردپرس قابلیت نصب بر روی یک سایت که در قالب جوملا می باشد را دارد؟
سلام دوست عزیز
نه قالب های وردپرس مخصوص به خود هستند و قالب های جوملا مخصوص و امکان استفاده مشترک از یک قالب برای هر ۲ سیستم نیست
اگر قصد خرید قالب وردپرس رو دارید میتونید به سایت https://webmaster98.com برید یا تو گوگل سرچ بکنید
سلام. مطلب بسیار عالی و خوب بود.
فقط یک سوال از حضور شما داشتم … اگر یک سایتی بخواهیم داشته باشیم که به کاربران فروشگاه تحویل دهد مثل سایت http://www.pnublog.com (حالا نه لزوما فروش فایل) باید چیکار کرد ؟
در واقع سایتی می خواهیم که مخاطبین سایت ما فروشندگان هستند که میان سایتی با دامنه خودشان ایجاد میکنن و کار فروش محصولات خود و دیگران را انجام میدن.
خیلی لطف میکنید اگر بنده رو راهنمایی کنید.
باید بستر مناسب رو فراهم کنید و این کار ممکنه برای یک شخص ماه ها زمان بر باشه ولی خوب الان فروشگاه ساز های خوب و ارزان کم نیستند من خودم فروشگاه ساز باب رو پیشنهاد میکنم چون اوپن سرس هست و خیلی دستتون بازه برای کاستومایز کردن سرویس های پولیش هم خیلی ارزون تره
http://bab.ir
مقاله ای سیزده بخش در مورد نیازمندیهای ایجاد فروشگاه های اینترنتی:
http://www.a00b.com/Nw/E_Shop1.htm
امیدوارم به دردتون بخوره
مفید بود
میتوانید در وبلاگ کام کو به ادرس https://www.weblog.com.co انواع سایت را ازجمله فروشگاه اینترنتی و فروشگاه فایل و سایت اگهی و … برای خود طراحی و ایجاد کنید
من از سرویس پلوتو ( http://www.poloto.ir ) استفاده میکنم پولیه ولی همش ۸۵۰۰۰ تومن در ساله که پول هاستش هم نیست و امکانات خوبی میده خداییش و پشتیبانی اش هم عالیه حتی توی فروش بیشتر کمک می کنند.
درود بر شما
تشکر از مطلب بسیار خوب و برسی فروشگاه ها
تشکر
درود بر شما
از مطالب مفیدی که قرار میدین سپاسگزارم. منتهی من در سایتم از edd به جای ووکامرس استفاده کردم و میخواستم بدونم که آیا از لحاظ کیفیت تفاوتی با ووکامرس داره یا اینکه همین هم میتونه پاسخگوی نیازهام باشه؟ جهت بررسی میتونید به این صفحه مراجعه کنید
https://disamag.com/category/architecture-projects/
سلام
در خصوص تفاوت عملکرد نرم افزار ها توصیه میکنیم اگر مطالب این بلاگ کافی و جامع نبود در اینترنت جستجو کنید.
قطعا اشخاص مختلف که با نرم افزارهای مورد نظر کار کردن میتونن فید بک های بهتری رو ارائه بدن.
سلام
عالی بود، من از ووکامرس استفاده میکنم و همه نیاز هاموبرآورده میکنه و ازش رضایت دارم
دستتون درد نکنه
واسه اینکه بدونید بهترین فروشگاه ساز اینترنتی ایران چیه بهتون پیشنهاد میکنم این مقاله رو از دست ندید
hotelyar.com/hotel/510/%D9%87%D8%AA%D9%84-%D8%A7%D9%88%DB%8C%D9%86-%D8%AA%D9%87%D8%B1%D8%A7%D9%86
سلام و عرض ادب
خیلی خوب بیان شده متشکرم
برای قالب فروش ممبر تلگرام چی دارید؟
ممنون بابت مطلب مفید تون من قصد استفاده از فروشگاه ساز پوپش https://poopesh.com/page/e-commerce رو داشتم به خاطر داشتن سیستم تخفیف دهی پیشرفته – اپلیکیشن اندوید و .. و همچنین پشتیباتی شرکتی ولی هنوز مردد هستم تا انجای که من تحقیق کردم فروشگاه ساز های اپن سورس برای ماژولهای ساده هم باید مبالغ زیادی هزینه کرد و در حقیقت رایگان نیست و هزینه های زیادی دارن لطفا منو برای راه اندازی یک فروشگاه ساز ساده و کاربری راهنمایی کنید . ممنون .
من در کنار سایت شرکت خودمون (www.akp-co.com) از وکامرس استفاده و تست کردم و بسیار راضی هستم.
بسیار عالی بود ولی ای کاش نویسنده یکی از اینها را به عنوان بهترین معرفی می کرد.
با تشکر عالی بود
به نظرم فروشگاه سازهای آنلاین رو هم معرفی کنید مثلا فروشگاه ساز سازیتو خیلی عالی و کاربردی هست.
https://sazito.com
سلام خیلی عالی بود تشکر از زرین پال کارتون درسته
سلام
خیلی مفید بود
و اینکه میشه در یک سایت دو فروشگاه راه اندازی کرد
به نظرم یکی از قدیمی ترین سرویس دهنده های فروشگاه ایرانی https://bab.ir که به صورت رایگان هم سرویس میده بهتر بود مطرح میشد.
من به تازگی فروشگاه ای ایجاد کردم و برام سوالی پیش اومده اونم اینه که slug در محصول چی هست
اگر کسی بتونه من را راهنمایی کند ممنون میشم
نام فروشگاه ساز هم فروشگاه ساز باب هست که لینک هم میزارم براتون
http://bab.ir
سلام عالی بود تشکر از زرین پال
عالی بود ممنون از زحمات زرین پال.
بسیار مفید و قابل تحسین. البته فروشگاه سازهای دیگری هم هستند که بهتره بعدا بهشون بپردازید.
سلام
برای ساخت یک فروشگاه فروش فایل کدومش به درد می خوره؟
باید بدانید که اتمام طراحی وب سایت و تحویل آن به شما پایان کار نیست. بسته به کارشناسی که آن سایت را طراحی کرده باشد همواره ممکن است مشکلاتی از لحاظ فنی و یا محتوایی در سایت شما وجود داشته باشد. اما در صورت وجود این مشکل جای هیچ نگرانی نیست. زیرا گروه فردا دیجیتال با تجربه ای که در زمینه ی پشتیبانی سایت کسب کرده است. می تواند تمامی مشکلات سایت شما را به صورت ۲۴ ساعته رفع کند.
ما از پرستاشاپ استفاده میکنیم
خیلی حرفه ای و سبک هست
دوستانی که به مجنتو علاقه مند هستن میتونن از آموزش های رایگان مجنتو وب سایت پارکد هم استفاده کنند.
عالی بود
سلام اگه مثال هم میزدید عااااالی تر میشد
سلام
اگر امکانش هست لطفا بررسی کنید که cms هرکدام از سایت های زیر کدام است؟
chapagha.com
irankohan.com
chapsell.com
سلام از این سایتها استفاه کن
https://builtwith.com/
analyzer.seobeh.com/
واقعا بسیار عالی بود
سلام . بهترین سیستم برای راه اندازی سایت فروش شارژ چیه که قابلیت زیر مجموعه گیری داشته باشد
تشکر
به نظر من که فروشگاه ساز های ایرانی خیلی حرفه ای تر و راحتر هست کار باهاشون نمونش سایت شاپفا
https://shopfa.com/
گاها انتخاب سیستم فروشگاهی بسیار سخت میشه
ووکامرس یا مجنتو
اما میگن ووکامرس سایت رو سنگین میکنه و از مجنتو استفاده کنید
در هر حال ممنون از زحمتاتون
مرسی زرین پال، فروشگاه اینترنتی صنایع دستی رو با کمک این مقاله راه انداختم و ممنون از سرویس درگاه دهی خوبتون.
سلام
خیلی عالی بود.
استفاده کردم ازین مطلب
فروشگاه ساز رایگان و اپن سورس ناپ کامرس هم هست.
در لینک زیر اطلاعات تکمیلی وجود داره.
https://nopfarsi.ir
پرستاشاپ واقعا عالیه
ما فروشگاه رو با پرستاشاپ بالا آوردیم
بسیار عالی و ممنون از مطالب زیباتون
سلام من که مشتاق استفاده از زرین پالم و دادم مراحل ثبت نام سپری می کنم
سلام
بنظرم بهتر بود جامع تر می بود
من خودم مشتری هایی که دارم رو با فروشگاه ساز باب براشون فروشگاه می سازم هم وب سایت فروشگاهی رو میشه درست کرد و هم اینکه میشه اپلیکیشن امدروید و آی او اس نیتیو براشون درست کرد
بنظرم مقاله رو تکمیل تر کنید
ممنون
دوستان می تونند برای ساخت فروشگاه و اتصال اون به زرین پال به سایت باب به آدرس https://bab.ir سر بزنند.
با سلام و اجازه از مدیر محترم سایت ، حتما به سایت ما هم سربزنید ، http://www.proshare.ir محصولات عالی در حیطه CMS Templates , Action & Presets , Graphic Templates ,…
خدا وکیلی کارتون درسته ام ادامه بدین
بسیار عالی
poneh.com
دمت گرم زرین پال من از فروشگاه ساز سپهر استفاده میکنم، به زرین پال وصله و خوب فروش دارم.
این ها خیلی از امکانتش برای ما که ایران هستیم کار نمیکنه
خودمون تو ایران فروشگاه ساز های خوبی داریم
من خودم سایتمو با فروشگاه ساز سپهر ساختم خیلی از این امکاناتی که اینجا برای ما محدود بود رو داشت
حتی اپ اندروید و ios هم داشت
سلام خیلی خوب بود آشنایی با فروشگاه سازها
من خیلی وقت بود با https://haftoyek.com کار می کنم از زرین پال هم استفاده می کنیم اما با فروشگاه سازها آشنایی نداشتم
مختصر و مفید بود
سلام cms سایت ما چیه؟ واسه تراکنش هامون که داریم از زرین پال استفاده می کنیم
سلام
وب سایت ما با وردپرس استفاده شده و از زرین پال هم استفاده میکنیم
خدایش زرین پال نجات بخش فروشگاه های اینترنتی هست
و تمام cms ها رو پشتیبانی میکنه
سلام
فروشگاه ساز شیناوب هم به همراه اپلیکیشن اندروید هست که من استفاده میکنم راضی هستم
باتشکر