ما در عصری زندگی می کنیم که پرداخت ها و معاملات آنلاین که از طریق اینترنت برای پرداخت کالا و خدمات انجام می شود هر روزه در حال افزایش است. همانطور که میدانید، تمامی معاملات آنلاین به یک درگاه پرداخت اینترنتی نیاز دارند. در این پرداخت ها نیازی به مراجعه به دستگاه خودپرداز و بانک نیست، و تنها ضرورت آن، وارد کردن اطلاعات بانکی است. انتخاب کم کارمزدترین درگاه پرداخت اینترنتی از مهمترین دغدغه های صاحبان مشاغل اینترنتی است. در انتخاب درگاه پرداخت اینترنتی، علاوه بر امنیت و سرعت ، هزینه ها نیز در اولویت هستند. علاوه بر این به دلیل افزایش کارمزدها در تعداد معاملات بیشتر، پرداخت کارمزدهای سنگین باعث ایجاد مشکلات مالی و کاهش سوددهی خواهد شد، مخصوصا در کسب و کارهای نوپا. زرین پال به عنوان کم کارمزدترین درگاه پرداخت اینترنتی خود را در بهبود این امر مسئول می داند و تلاش می کند با ارائه طیف گسترده ای از خدمات و دریافت کمترین هزینه، به صاحبان مشاغل کمک کند تا از پرداخت هزینه های بالا جلوگیری کنند و فرصت بیشتری برای رشد و توسعه داشته باشند. در ادامه شما را با کم کارمزدترین درگاه پرداخت یعنی زرین پال آشنا میکنیم.
پرداخت الکترونیکی چیست؟
به صورت کلی سیستم های پرداخت الکترونیکی عبارت اند از ارسال تراکنش هر پرداخت، روی یک شبکه ی گسترده برای خریداری یک کالای فیزیکی یا خدمات سرویس دهی و محصولات دیجیتال. برخلاف روش های فروش آفلاین، در روش پرداخت الکترونیکی تمام عناصر یک مبادله، در یک زمان مشخص، در یک شبکه ی واحد با یکدیگر در ارتباط و تبادل داده هستند و از یک هارمونی هماهنگ و منظم پیروی می کنند.
به این دو مثال توجه کنید؛ در حالت اول فرض کنید بسته ای به یکی از آشنایان یا دوست خود امانت داده اید، حالا آن شخص تصمیم دارد بسته ی امانتی را توسط مامور ارسال به شما برگرداند و شما از لحظه ی تحویل به پیک تا تحویل درب منزل تان، دائما با مامور ارسال در تماس هستید و دوست شما که شخص سوم محسوب می شود هیچ نظارتی در این ماجرا ندارد. در حالت دوم، دوست شما بسته ی امانتی را نزد شخص معتمد خود به امانت می گذارد و شما پس از مدتی برای دریافت آن اقدام می کنید، که در این حالت فردی به عنوان شخص سوم برای اطمینان از ارسال بسته به شما نقش حضور دارد.
در حقیقت حالت اول تداعی کننده ی یک روش پرداخت سنتی و حالت دوم تداعی کننده ی یک روش پرداخت الکترونیکی است. گفتنی ست این مثال ها صرفا جهت انتقال هرچه بهتر عملکرد روش های پرداخت است.
بیشتر بخوانید: درگاه پرداخت چیست؟
روش های پرداخت الکترونیکی
انواع روش های پرداخت اینترنتی را می توان در دو دسته بندی مجزا بررسی کرد که دسته ی اول شامل انواع روش های پرداخت الکترونیکی در سیستم پرداخت اعتباری و دسته ی دوم انواع روش های پرداخت الکترونیکی در سیستم پرداخت نقدی را شامل می شود.
انواع روش های پرداخت در سیستم پرداخت اعتباری کارت اعتباری:
کارت اعتباری
یک سیستم پرداخت الکترونیک است که توسط موسسات مالی برای متقاضیان صادر می شود و این امکان را برای دارندگان خود فراهم می سازد تا از کارت اعتباری خود در پرداخت های اینترنتی و دستگاه های الکترونیکی بانکی استفاده کنند.
کیف پول الکترونیکی
کیف پول الکترونیکی یک سرویس اینترنتی است که با استفاده از آن می توان تنوع بی نظیری از پرداخت های اینترنتی، مانند خرید شارژ، خرید بسته ی اینترنت، پرداخت قبض و سایر تراکنش های آنلاین را به وسیله ی گوشی موبایل یا کامپیوتر مدیریت کرد. کاربرد در حقیقت کیف پول الکترونیکی، همان کیف پول جیبی است با این تفاوت که به جای وجه نقد، حاوی اعتبار الکترونیکی است.
انواع روش های پرداخت در سیستم پرداخت نقدی:
پرداخت مستقیم
تراکنشی مالی که در آن صاحب حساب به بانک اجازه می دهد تا مبلغ مشخصی از حساب خود را بصورت الکترونیکی، برای پرداخت کالاها یا خدمات برداشت کند.
چک الکترونیکی
یک نسخه ی الکترونیکی یا نسخه ی نمایشی مانند چک های کاغذی است و تمامی اطلاعات درج شده روی آن با چک کاغذی برابر است. از جمله مزیت های چک الکترونیکی به نسخه ی کاغذی، می توان به قابلیت پیوند به اطلاعات نامحدود و سرعت معاوضه ی آن اشاره کرد.
پول الکترونیکی
پول الکترونیکی یا ارز دیجیتالی را می توان ارزش واحدهای پول دانست که به شکل الکترونیکی و غیر فیزیکی در بستر یک دستگاه الکترونیکی ذخیره می گردد.
کارت SVC
بهترین مثال این سیستم پرداخت الکترونیکی، کارت های هدیه ی بانکی با مبالغ مشخص است که می تواند بنا به نیاز دارنده ی آن، کاربردهای مختلفی داشته باشد.
مزایای پرداخت الکترونیکی
- تضمین امنیت اطلاعات بانکی افراد
- رمزگذاری اطلاعات بانکی پرداخت کننده
- افزایش سرعت مبادلات خرید و فروش
- گزارش گیری از تراکنش انجام شده
- فاکتور الکترونیکی و ارائه ی صورتحساب
- تضمین صحت اطلاعات هویتی فروشنده و مشتری
زرین پال ، کم کارمزدترین درگاه پرداخت
پیش از ارسال درخواست برای دریافت درگاه پرداخت بدون کارمزد زرین پال، این نکته را در نظر داشته باشید که در قدم اول می بایست تمامی مراحل ثبت نام را به درستی تکمیل کنید و شماره شبای خود را وارد نمایید. در این مرحله پس از بررسی و در صورت تایید اطلاعات وارد شده توسط واحد امور مشتریان زرین پال، سطح عضویت شما از جدید به نقره ای تغییر می یابد.
لازم به توضیح است که پس از ارتقاء به سطح عضویت نقره ای، امکان تغییر اطلاعات حساب کاربری وجود ندارد و چنانچه قصد ویرایش بخشی از اطلاعات خود را داشته باشید، می توانید درخواست خود را با واحد امور مشتریان زرین پال مطرح نمایید.
ویژگی های درگاه پرداخت زرین پال
- ارائه کارت بانکی زرین کارت برای پذیرندگان خود
- ارائه درگاه پرداخت اختصاصی با نام کسب و کار
- ارائه لینک اختصاصی محصول برای پرداخت سریع مشتریان
- دریافت نام و نام خانوادگی، ایمیل و شماره موبایل مشتریان
- دسترسی سریع به گزارش تراکنش ها و تسویه حساب در اپلیکیشن موبایل
- کارمزد کاملا رایگان در روزهای سه شنبه (سه شنبه های طلایی زرین پال)
- پاسخگویی سریع و پشتیبانی ۲۴ ساعته، ۷ روز هفته
- تسویه حساب رایگان در ماه اول عضویت
- سقف کارمزد یک تا سه درصدی
- ربات تلگرامی برای اطلاع از وضعیت تراکنش ها
- دریافت خروجی گزارش اکسل تراکنش ورودی و خروجی با تمام جزییات پرداخت
- انتقال وجه بین کاربران زرین پال و کیف پول
- دو سطح کاربری نقره ای و طلایی
- تسویه حساب خودکار روزانه
- لینک پرداخت اختصاصی برای هر محصول
- زیرساخت های قدرتمند و دیوار امنیتی قوی
- ایجاد کد تخفیف برای محصول دلخواه
- امکان مشارکت در فروش پذیرندگان و پرداخت پورسانت برای معرفی کاربران
- امکان ایجاد چندین کیف پول
- افزونه های آماده برای وردپرس، جوملا و فروشگاه سازهای مختلف
- پرداخت در شبکه های اجتماعی
- افزایش تراکنش های موفق با قابلیت مسیردهی هوشمند
- امکان ساخت درگاه های مختلف بانکی
- افزایش نرخ کاربران پرداخت کننده
زرین پال چقدر کارمزد دریافت می کند؟
پذیرندگان زرین پال می توانند با ورود به پنل کاربری خود، دوره یا زمان تسویه ی موردنظر خود را از بین گزینه های موجود یعنی؛ خاموش، روزانه، هفتگی، یا ماهانه، انتخاب کنند. زرین پال با هدف حمایت از کسب و کارهای تازه متولد شده و کمک به رشد و ادامه دار بودن فعالیت آن ها، امکانی فراهم کرده است تا افراد بتوانند در ماه اول عضویت در زرین پال، به واسطه ی یک فرمول شفاف و منصفانه، و با استفاده از کم کارمزدترین درگاه پرداخت اینترنتی تسویه حساب خود را بدون کسر کارمزد و به صورت کاملا رایگان نهایی کنند.
پس از هر تراکنش موفق، بلافاصله کارمزد آن محاسبه و کسر خواهد شد و موجودی قابل تسویه، حداکثر یک روز بعد، تا ساعت ۱۷ به حساب پذیرنده واریز می شود. فرآیند تسویه حساب پذیرندگان در روزهای تعطیل رسمی، مطابق با فرآیند پرداخت یاری، به روز پس از تعطیلی موکول می شود. در هر تراکنش با زرین لینک، مبلغ ۵۰۰ تومان به عنوان کارمزد از شخص پرداخت کننده کسر می شود.
جدول تعرفه ها در زرین پال | |
تسویه در ماه اول عضویت |
رایگان |
تسویه به حساب بانکی |
۱ درصد تا سقف ۳۰۰۰ تومان |
۵۰۰ تومان به ازای هر تراکنش از پرداخت کننده | |
تسویه با زرین کارت |
۰.۵ ٪ تا سقف ۲۰۰۰ تومان |
تسویه در سه شنبه های طلایی |
رایگان |