قبل از اینکه بخواهیم از اهمیت مهارتهای فروش و استفاده از این راهکارها در راهاندازی یک کسبوکار و نحوه دریافت درگاه پرداخت اینترنتی صحبت کنیم، لازم هست کمی به عقبتر برگردیم و روزهایی را به یاد بیاوریم که قصد داشتیم یک کسبوکار راه اندازی کنیم. شاید در حال حاضر نیز همچین فکری در سر داریم و منتظر انگیزهای برای شروع هستیم.
اکثر ما علاوه بر فعالیت اصلی و روزانهی خود، مهارتهای دیگری هم داریم که یا آنها را نادیده میگیریم یا برای توسعهی آنها وقت نمیگذاریم. از طرفی با وضعیت موجود، درآمد حاصل از کار اصلی گاهی جوابگوی تمام نیازهای ما نیست و همین موضوع میتواند دلیل نیاز به یک درآمد جانبی در کنار شغل اصلی ما باشد.
از طرفی، ما روزانه حدود ۹ ساعت از زمان خود را به کار اختصاص میدهیم و واقعا شغل دوم داشتن نه تنها کمکی نمیکند، بلکه روند زندگی روزمره و عادی ما را نیز مختل میکند! دسته ای دیگر از ما درگیر دانشگاه و مدرسه هستیم و طبیعتا باید تمرکز اصلی را روی یادگیری بگزاریم، اما نیازهای مالی هم چیزی نیست که راحت بتوانیم از کنارش عبور کنیم و اثرات آن را نادیده بگیریم.
من چه مهارتهایی دارم؟
این اولین سوالی هست که برای شروع کار نیاز داریم. تا حالا چه مهارتهایی بوده که هیچوقت از آنها استفاده نکردیم ولی هر روز بصورت غیر مستقیم با آنها سروکار داریم؟ چه علاقههایی داریم که حاضر هستیم بصورت یک کسبوکار برای آنها وقت بگذاریم، اما مشغلههای روزانه وقتی برای اهمیت دادن به آنها را برای ما نگذاشته است؟
برای یافتن جواب این سوالها کافیست ببینیم در طول روز چه کارهایی را به خوبی انجام میدهیم و انجام آنها به ما حس خوبی میدهد و چه کارهایی باعث میشود مورد تشویق قرار بگیریم و دیگران را به وجد بیاوریم. چیزهایی که به راحتی از کنارشون عبور میکنیم، در صورتی که با یک برنامه درست میتوانیم از آنها درآمد جانبی داشته باشیم.
در جواب این سوال که من چه مهارتهایی دارم، شاید این پاسخ را بشنویم که من دارای استعداد خاصی نیستم و در حقیقت چیز خاصی در خودم پیدا نمیکنم! اینکه ما احساس کنیم مهارت خاصی نداریم شاید طبیعی باشد، ولی اینکه بگویم کلا هیچ استعدادی نداریم کمی بیانصافی هست.
از طرفی بعضی از ما شاید بین انتخابهای زیادی گیر کرده باشیم. در این مواقع شک و تردیدی به سراغ ما میآید که کدام مهارت میتواند برای کسب درآمد جانبی مناسبتر باشد!
دو دیدگاه در رابطه با این قضیه شکل میگیرد، یکی اولویت ما برای انتخاب مهارت بر اساس درآمدزا بودن مهارت انتخابی هست و یا اولویت دیگر در انتخاب مهارت بر اساس علاقه ما هست. یعنی چیزی را انتخاب کنیم که حاضریم برای آن وقت بگذاریم و برای توسعه و پیشرفت آن قدم برداریم.
این نکته را فراموش نکنید که اصلا لزومی ندارد این مهارت مرتبط با کار اصلی باشد. این مهارت بهتر است چیزی باشد که حاضریم با علاقه به آن نگاه کنیم و اگر به این مسائل دیدگاه صرفا و صرفا مالی نداشته باشیم و با ذهنیت توسعهی فردی مهارتهایمان پیش برویم، بهمرور زمان با پیشرفت در مهارتی که دوستش داشتیم، مسائل مالی را هم درگیر خواهیم کرد.
بعد از انتخاب مهارت مورد نظر و بررسیهای اولیه، وقت این هست که شروع کنیم به حرکت کردن. حرکت به این معنی نیست که سرمایه خیلی زیادی داشته باشیم، یا یک تیم چند نفره و زبده داشته باشیم. پشت خیلی از کسبوکارهای آنلاین که در ذهن ما خیلی خوب هستند، چند نفر با بودجهای معمولی مشغول به فعالیت هستند؛ ولی فکر، ایده و سرویس کسبوکار آنها آنقدری با ارزش هست که درآمد خوبی را برای آنها به ارمغان آورده است.
سختترین قسمت ماجرا در عملی کردن یک ایده، قدم برداشتن برای شروع کارهاست. شاید تا به امروز ایدهی چندین کسبوکار به ذهنمان رسیده باشد که به ثمر رساندن آنها ما را به جاهای خیلی خوبی میرساند اما یا خارج از حوصله ما بوده و یا شروع آن آنقدری سخت بنظر میرسیده که بیخیال شروع آن شدیم و از وقت گذاشتن برای آن منصرف شدیم. چه بسا دغدغههای فنی اصلیترین علت شروع نکردن این فعالیتها بوده باشد.
در پستهای آینده وبلاگ زرینپال قصد داریم به معرفی و بررسی چند مهارت بپردازیم و روشهای آنلاین که امکان کسب درآمد جانبی در آنها وجود دارد را بررسی کنیم؛ با ما همراه باشید.
من فروشگاه ساز باب رو نصب کردم و الان فروشگاه خودمو دارم و درآمد کسب میکنم عالیه bab.ir خیلی ساده میتونین پول دربیارین.
خیلی ممنون از مطلب مفیدتون. واقعا باید استعدادهای خودمون رو کشف کنیم و ازشون استفاده کنیم.
سلام
من سایتم اینه http://themebazar.mihanblog.com چطوری میتونم ازش کسب درامد کنم
عالییی
ممنون از مطالب مفید و کارگشای شما بزرگوار
harmalshop.ir
ما را نیز همراهی کنید
ممنونم از شما بابت مطالب مفیدی که در این سایت با ما به اشتراک میگذارید. بله به نکته ی خوبی اشاره کردید داشتن شغل دوم فقط زندگی شما را مختل میکند چون مغز دیگر توانایی انجام کار برای ساعات طولانی را ندارد.