آموزش کسب درآمد از اینستاگرام

بلاگری چیست؟و به چه کسی بلاگر اینستاگرام گفته می‌شود؟

بلاگری چیست

یکی از شغل‌های اینترنتی که در اثر پیشرفت‌های علم و تکنولوژی حاصل شده است، شغل بلاگری است. نمی‌دانم تاکنون چیزی در مورد بلاگرها و درآمد بالایشان شنیده‌اید یا نه، به همین دلیل تصمیم گرفته‌ایم تا در این مقاله به بررسی این شغل و ویژگی‌های آن بپردازیم.
همین حالا به یکی از بلاگ‌ها یا مجله‌های اینترنتی پرطرفدار مراجعه کنید، قطعا با فردی روبرو خواهید شد که به تولید محتوا تخصصی در زمینه‌ای خاص مشغولند و از این طریق به کسب بازدیدکننده و در نهایت درآمد می‌پردازد. به همین دلیل در تعریف بلاگری می‌توان گفت که مدیریت کنندگانی هستند که از طریق تهیه و انتشار محتواهای مختلف بازدیدکنندگان خود را افزایش و از این طریق کسب درآمد می‌کنند.
شاید جالب باشد بدانید که در سالیان اخیر بلاگری به یکی از شغل‌های پردرآمد در سراسر جهان تبدیل شده است. به همین دلیل نیز افراد زیادی دوست دارند در رابطه با این شغل به کسب اطلاعات بپردازند. اگر شما نیز از این افراد هستید، می‌توانید این مقاله را تا انتها مطالعه کنید.

ایده برای بلاگری

بلاگر کیست؟

قبل از اینکه وارد بحث‌های تخصصی شویم و در رابطه با این شغل خاص و دوست داشتنی صحبت کنیم، لازم است تا به یکی از مهم‌ترین سوالاتی که در این زمینه مطرح می‌شود، پاسخ دهیم. بلاگر کیست؟ یا بهتر است بگوییم به چه کسی بلاگر گفته می‌شود؟
در پاسخ به این سوال بسیار مهم باید بگوییم که همان گونه که پیش‌تر نیز اشاره کردیم، بلاگری یک شغل بسیار خاص و پردرآمد در سراسر جهان است. افرادی که در این حوزه به فعالیت و کسب درآمد می‌پردازند با هدف دیده شدن محتواهایی یونیک و کاربرپسند تولید می‌کنند که تازگی و خلاقیت داشته باشد. از طریق همین محتواها سعی می‌کنند به شهرت دلخواه خود دست یابند.
این نکته را در نظر داشته باشید که هر چه یک بلاگر شهرت بیشتری داشته باشد، می‌تواند کسب درآمد بالاتری را تجربه کند. بنابراین می‌توان گفت که همه بلاگرها به دنبال کسب شهرت و در نهایت کسب ثروت از این راه هستند. اما نکته‌ای که نباید از آن غافل شد این است که این شغل نیازمند صبر و حوصله زیاد است. چرا که ممکن است یک بلاگر برای رسیدن به شهرت نیاز باشد چندین سال بدون کسب درآمد فعالیت کند.

بلاگر اینستاگرام کیست؟

بلاگری در اینستاگرام

پس از اینکه با مفهوم بلاگری آشنا شدید، ممکن است این سوال در ذهن شما شکل بگیرد که بلاگر اینستاگرام کیست؟ و چه تفاوتی با سایر بلاگرها دارد؟
در پاسخ به این سوال باید بگوییم که بلاگری در اینستاگرام امروزه به یکی از آرزوهای بسیاری از جوانان تبدیل شده است. به گونه‌ای که افراد زیادی برای تبدیل شدن به یک بلاگر در اینستاگرام تلاش می‌کنند.
به طور کلی می‌توان گفت بلاگر اینستاگرام کسی است که پلتفرم اینستاگرام را برای انتشار محتواهای تولید خود انتخاب کرده است و در این زمینه فعالیت جدی دارد. در واقع می‌توان گفت تفاوت بلاگری در اینستاگرام و سایر شبکه‌های اجتماعی در پلتفرم انتخابی برای انتشار محتوا است.

به عنوان مثال بلاگر تیک تاک، تیک تاک را برای انتشار محتواهای خود انتخاب کرده است و فردی که به عنوان بلاگر یوتیوب شناخته می‌شود در این شبکه اجتماعی فعالیت دارد.
اینستاگرام یکی از پرطرفدارترین و در عین حال معروف‌ترین شبکه‌های اجتماعی در سراسر جهان است که به دلیل دسترسی آسان طرفداران بسیاری را به خود اختصاص داده است. میلیون‌ها نفر در سراسر جهان از این اپلیکیشن پرطرفدار استفاده می‌کنند و محتواهای خود را از این طریق منتشر می‌کنند.
برای فعالیت در این شبکه تنها کافی است به اینترنت آزاد دسترسی داشته باشید و اپلیکیشن مخصوص اینستاگرام را نصب کنید. آنگاه به راحتی می‌توانید در این شبکه اجتماعی محتوا منتشر کنید و از محتواهای منتشر شده دیگران لذت ببرید.

انواع بلاگری

بلاگرها را می‌توان بسته به حوزه فعالیت‌شان دسته‌بندی کرد. با اینکه حوزه فعالیت بلاگرها تنوع زیادی دارد، اما برخی از حوزه‌ها طرفداران بسیار بیشتری را به خود اختصاص می‌دهد. به همین دلیل در هنگام معرفی انواع بلاگری بیشتر به این موضوعات خواهیم پرداخت. از مهم‌ترین انواع بلاگری می‌توان به گزینه‌های زیر اشاره کرد:

● بلاگری مواد غذایی (فود بلاگر)

انواع بلاگری

بلاگرهایی که در این حوزه فعالیت دارند، با تولید محتواهای مربوط به غذا و خوراکی بازدیدکنندگان خود را افزایش در نهایت درآمد کسب می‌کنند. این بلاگرها می‌توانند با تبلیغ رستوران‌های مختلف سود بسیار زیادی به دست آورند.

● بلاگر روزمرگی ( بلاگر لایف استایل)

بلاگری فروش

دسته‌ای از بلاگرها با انتشار محتواهایی مربوط به لایف استایل خود کسب درآمد می‌کنند. این بلاگرها در بیشتر مواقع زندگی لاکچری از خود نشان می‌دهند که ممکن است برای بسیاری از افراد جذابیت داشته باشد.

● بلاگر زیبایی (بیوتی بلاگر)

معایب بلاگری

بلاگرهای بیوتی در حوزه زیبایی و آرایشگری به تولید محتوا می‌پردازند. از آنجایی که بانوان نسبت به آقایان بیشتر به زیبایی خود اهمیت می‌دهند، اکثر دنبال کنندگان این افراد خانم‌ها هستند. به عبارتی می‌توان گفت عمده مخاطبان هدف بلاگرهای بیوتی بانوان هستند.

● بلاگر طنز (واینر)

درامد بلاگری

بلاگرهای واینر کسانی هستند که با تولید محتوا طنز کسب درآمد می‌کنند. این بلاگرها سعی دارند خنده را مهمان لب‌های مخاطبان خود کنند و از این طریق طرفداران بسیاری بیابند. لازم به ذکر است که بلاگری در حوزه واینر یکی از راه‌های آسان برای دیده شدن است. بنابراین اگر قصد بلاگر شدن را دارید و ذهن‌تان پویا و خلاق است، ورود به این حوزه از بلاگری می‌تواند برای شما اتفاقات قشنگی را رقم زند.

● بلاگری ورزشی و سلامت

بلاگری چیست و بلاگر کیست

بلاگرهای سلامت و ورزش با تولید محتواهای مربوط به ورزش، تغذیه سالم و سلامتی مسیر کاری خود را پیش می‌برند. با نگاهی به پیچ این افراد با محتواهای ورزشی و نکات تغذیه‌ای مفیدی روبرو خواهید شد که هر کاربری را برای دنبال کردن ترغیب می‌کند. امروزه افراد زیادی در این حوزه به بلاگری می‌پردازند که از پرطرفدارترین آن‌ها در ایران می‌توان به هادی چوپان اشاره کرد.

● بلاگر ی سفر و گردشگری

درامد بلاگر روزمرگی

این بلاگرها با سفر به شهرها، استان‌ها و کشورهای مختلف و انتشار محتواهای مربوط به فعالیت در این حوزه می‌پردازند. معرفی هتل‌ها، مقاصد گردشگری، نقاط دیدنی و تبلیغ رستوران‌ها، سفره‌خانه‌ها و غیره از فعالیت‌های مهم بلاگرهای سفر است.

● بلاگر تکنولوژی

مشاهده محتوایی در رابطه با آخرین تکنولوژی‌های روز دنیا برای بسیاری از افراد جذابیت دارد. به همین دلیل بلاگری در حوزه تکنولوژی می‌تواند بسیار ایده مناسبی باشد. افراد زیادی در سراسر جهان به بلاگری در این حوزه می‌پردازند و با انتشار محتواهایی خلاقانه در رابطه با تکنولوژی کسب درآمد می‌کنند.

● بلاگر موسیقی

بلاگری بدون تخصص

علاقه به موسیقی در میان قشر جوان بسیار بالا است. به همین دلیل بلاگری و تولید محتوا در حوزه موسیقی طرفداران بسیار بالایی دارد. اکثر کسانی که به تولید محتوا در این حوزه می‌پردازند خود در زمینه موسیقی فعالیت دارند.

ابزارهای مورد نیاز برای بلاگر شدن

شاید در ابتدا تصور کنید که برای تبدیل شدن به یک بلاگر موفق نیاز است تا حتما لوازم و تجهیزات بسیار مدرنی داشته باشید، اما اینگونه نیست. شما به راحتی و با حداقل تجهیزات ممکن نیز می‌توانید یک بلاگر موفق شوید. در واقع می‌توان اینگونه گفت که بلاگری از آن دسته شغل‌هایی است که نیازی به سرمایه بالا و تجهیزات بسیار مدرن ندارد.

بسته به اینکه قرار است محتواهای شما در چه زمینه‌ای باشد و در چه پلتفرمی منتشر شود، به لوازم و تجهیزات مختلفی نیاز خواهید داشت. اما به طور کلی می‌توان گفت تجهیزاتی چون رینگ لایت، نور ثابت، مونوپاد، دوربین تصویربرداری، تلفن همراه هوشمند، میکروفن و پایه نگهدارنده از ابزارهای مهمی هستند که هر بلاگر به آن‌ها نیاز پیدا خواهد کرد.

ویژگی‌های یک بلاگر موفق

با اینکه افراد زیادی مسیر بلاگر شدن را برای کسب درآمد انتخاب می‌کنند اما از این افراد تنها یک درصد می‌توانند به هدف نهایی خود دست یابند و از این طریق کسب ثروت کنند. به همین دلیل این سوال مطرح می‌شود که بلاگرهای موفق چه ویژگی‌هایی دارند؟ کدام خصوصیت‌های اخلاقی این افراد باعث می‌شود تا مسیر پیشرفت را راحت‌تر طی کنند؟
در پاسخ به این سوال می‌توان به ویژگی‌های اخلاقی بسیاری اشاره کرد که مهم‌ترین آن‌ها عبارتند از خلاقیت، صبوری، انتقاد پذیری، کمال‌گرایی مثبت، ریسک‌پذیری، نظم، اعتماد به نفس، کنترل خشم و احساسات.

بلاگری بدون چهره

بلاگری چقدر درآمد دارد؟

با توجه به سخنانی که گفته شد، ممکن است این سوال مهم در ذهن شما نیز شکل بگیرد که بلاگری چقدر درآمد دارد؟ و از طریق این شغل چقدر می‌توان کسب درآمد کرد؟
در پاسخ به این سوال باید بگوییم که بسته به میزان دنبال کنندگان یک بلاگر، پلتفرم منتخب برای تولید محتوا و همچنین محتواهایی که منتشر می‌کند، درآمد متفاوتی خواهد داشت. انتظار می‌رود درآمد یک بلاگر اینستاگرام و یک بلاگر تیک تاک با یکدیگر متفاوت باشد.
تخمین زده می‌شود که درآمد بلاگرها از ۳۰۰ هزار تومان به ازای هر پست و استوری آغاز می‌شود و حتی تا بالای ۱۰۰ میلیون تومان نیز می‌رسد. به طور کلی هر چه که یک بلاگر بازدید کنندگان بیشتری داشته باشد، درآمد بالاتری نیز در انتظارش است.

سخن پایانی

در این مقاله در رابطه با بلاگری صحبت کردیم و اطلاعات مفیدی را در درباره این شغل ارائه دادیم. اگر شما نیز دوست دارید به یکی از بلاگرهای معروف چند سال آینده تبدیل شوید، می‌توانید از همین حالا شروع کنید. محتواهایی یونیک و کاربر پسند تولید کنید و به شهرت دست یابید. فراموش نکنید که اگر می‌خواهید معروف شوید باید محتواهای خلاقانه و ناب بسازید و در این راه صبور باشید. در غیر این صورت شغل بلاگری مناسب شما نخواهد بود.

یک دیدگاه بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

آموزش کسب و کار

 اپیزود اول پادکست زرین‌پاد؛ قدم صفر کسب و کار: از کجا شروع کنیم؟

اگر در اولین قدم‌های شروع و راه‌اندازی کسب و کار خود هستید، یا حتی به آن فکر می‌کنید، قطعا به
آموزش کسب و کار

اپیزود دوم پادکست زرین‌پاد؛مدل کسب و کار

اگر در اولین قدم‌های شروع و راه‌اندازی کسب و کار خود هستید، یا حتی به آن فکر می‌کنید، قطعا به